Elly Pistol vässar styrelsen

2 jul 2020

I våras stängde Elly Pistol en mindre nyemission och meddelade samtidigt att bolaget siktar på att dubbla omsättningen i år. Som led i satsningen på tillväxt stärker bolaget nu upp med en ny styrelse. De nya styrelseledamöterna är Diana Selguson, Catharina Schröder och Fedja Porobic. Fedja Porobic är Head of Growth på Desifer, tillika ny e-commerce manager på Elly Pistol.

Catharina Schröder kommer närmast som VD för entreprenörsstiftelsen Drivhuset i Uppsala där hon arbetat med att stötta över 250 startups att starta och driva. Hon är medgrundare till ett kvinnligt investmentbolag och har arbetat med varumärkesarbete både lokalt och nationellt. Idag arbetar Catharina Schröder som Investment Manager på JNE Invest, tillika ny styrelseordförande för Elly Pistol.

”Jag är stolt att få arbeta med Elly Pistol, bolaget riktar sig mot kvinnor och har en tydlig vision att alla har rätten att ta plats, känna sig säkra och höras. Jag har tidigare arbetat med jämställdhetsfrågor, därför ligger detta bolag även mig nära hjärtat och jag ser fram emot att växa bolaget vidare” säger Catharina Schröder, Investment Manager JNE Invest och styrelseordförande Elly Pistol.

english