”Elly Pistols tillväxtresa hade inte kunnat möjliggöras utan JNE Invest’s bidrag med både kompetens och resurser. En fantastisk partner som alltid ställer upp både i upp- och nedgångar.

– Peter Lenerius, VD Elly Pistol.

Shut up, I think you are gorgeous.

Modeuppstickaren Elly Pistol är ett digitalt modevarumärke med attityd som riktar sig till kvinnor. Elly Pistol lanserades i Sverige i början av 2015 och är ett online-brand som kan beställas över hela världen. Bolaget växer i Sverige, men med stor efterfrågan internationellt särskilt på den Japanska marknaden. Visionen med Elly Pistol är att varje kvinna ska känna sig säker, stark och kraftfull med rätten att vara sedd och hörd. VD på bolaget är Peter Lenerius, som närmast kommer från en position som Nordisk VD för det Kaliforniska surf- och lifestyle-varumärket Hang Ten.

JNE Invests vision för bolaget: Att genom en digital plattform sälja kläder med attityd globalt.

Grundat: 2015
CEO: Peter Lenerius
Investeringsår: 2017
Investeringsansvarig: Catharina Schröder
ellypistol.se

”Vi ser mycket i Elly Pistol av det vi letar efter när vi söker nya portföljbolag. Tidig kontroll över underliggande data och kort time-to-market med nya kollektioner är en del av grundstommen vid snabb tillväxt i den här typen av bolag. Med en stark story och drivkraft är målet att alla i samhället ska känna sig säkra, starka och kraftfulla ”
– Catharina Schröder, Investment Manager JNE Invest.