”JNE är stöttande både i med- och motgång och ett viktigt bollplank för oss när det gäller bolagsstruktur, strategier, kapitalisering och andra utmaningar vi ställs inför som startup. Under de två år vi har jobbat tillsammans har båda parter växt och vi är väldigt glada över att ha JNE Invest med på vår resa!”

– Claudia Gård, CEO och medgrundare av GoFrendly.

För global vänskap.

GoFrendly är en mobilapplikation speciellt utformad för kvinnor som söker nya vänner på en socialt trygg plattform. GoFrendly drivs av en grundartrio som brinner för att skapa nya vänskapshistorier genom teknisk innovation, eventverksamhet samt samarbeten med tredje part. Appen riktar sig till kvinnor i alla åldrar. Idag är GoFrendly Nordens största sociala plattform för kvinnlig vänskap samt den snabbast växande vänskapsappen.

JNE Invests vision för bolaget: Att skapa fler vänskapsrelationer mellan kvinnor oavsett vart du bor, lever eller arbetar.

Grundat: 2016
CEO: Claudia Gård
Investeringsår: 2018
Investeringsansvarig: Henrik Jacobson
gofrendly.se

“Tillsammans med GoFrendly så arbetar vi för global vänskap. Med visionen att sammanföra kvinnor för att främja ett större socialt liv. De tre grundarna har en väl utformad lösning till ett riktigt problem”
– Henrik Jacobson, Partner JNE Invest.

english