“Jag kan verkligen rekommendera bolag att ta in JNE som investerare. Summerat har de väldigt bred och djup kompetens inom bolagsbyggande och delar gärna med sig av sitt nätverk, både när det kommer till behov av kompetens eller behov av kapital. En ytterligare sak som gör att JNE sticker ut är att de ger mycket energi och att de är fantastiskt trevliga att ha och göra med.”

– Carl Törnström, VD och medgrundare till Heap.

Bildelning som är bra för både privatekonomin och klimatet, på ett smidigt sätt.

Heap är en appbaserad bildelningstjänst skapad för att privatpersoner på ett smidigt sätt ska kunna hyra ut sin bil till sina grannar när den inte används. Heap grundades av ett starkt team som kombinerar erfarenheter från bilindustrin och teknik för att bygga marknadens bästa tjänst för bildelning. Ambitionen är att bygga ett internationellt plattformsbolag med kundupplevelse i sitt DNA.

JNE Invests vision för bolaget: Heap bidrar till att förändra beteende gällande bilanvändande och med detta minskar bilindustrins påverkan på klimatet, samt blir en flaggbärare för cirkulär ekonomi

Grundat: 2018
CEO: Carl Törnström
Investeringsår: 2021
Investeringsansvarig: Jonas Nordlund
heap.co

”Vi ser en mycket stor marknadspotential hos Heap, vidare är det ett hållbart alternativ med ekonomiska incitament för individen, där kundupplevelse står i centrum – kombinationen gör Heap till en högintressant investering för oss”

– Jonas Nordlund, JNE Invest

english