“I JNE har vi hittat en partner som med sin breda erfarenhet av utveckling av nystartade bolag, ett brett nätverk av kompetenser inom olika branscher och ett genuint intresse i affärsutveckling aktivt har bidragit till att bygga basen för en långsiktig utveckling av vår affär.”

– Kristel Schepers, VD ReFabric Group.

Innovativ och hållbar produktion av strumpbyxor.

Refabric Group är ett klädesbolag med starkt miljöintresse. Med återvunna material skapar dom strumpbyxor som inte gör avkall på varken kvalité eller miljö. Bolaget har, sedan augusti 2019, förstärkts med en VD och delägare, Kristel Schepers. Hon har tidigare bl.a. varit vice VD för Polarn O. Pyret.

JNE Invests vision för bolaget: Att skapa ett klädesbolag från grunden med hållbarhet och minskat klimatavtryck som profil.

Grundat: 2018
CEO: Kristel Schepers
Investeringsår: 2019
Investeringsansvarig: Henrik Jacobson
refabric.se

”Tillsammans med Refabric Group vill vi skapa ett retailbolag som från grunden arbetar med att öka hållbarhet och minska klimatavtryck. Vi vill att strumpbyxor både ska vara av riktigt bra kvalité och hållbart producerade. ReFabric Group gör detta möjligt, och med deras produkter behöver du aldrig välja kvalité över miljö ”
– Henrik Jacobson, Partner JNE Invest.

english